خلاطه

ساخت وبلاگ

خلاطه ( بتونیر وینچ دار) چیست؟

خلاطه به دستگاهی گفته میشود که مقدار مشخصی از شن، ماسه، سنگ و سیمان و آب در دیگ آن قرار گرفته و با چرخش مداوم آن این مواد کاملا با هم مخلوط شده و بتن تولید می گردد. به عبارت دیگر، نوعی ملات ساز می باشد که مصالح ساختمانی مختلف را به عنوان ورودی دریافت نموده و بتن را در خروجی تحویل می دهد. در صنعت ساختمان سازی و عمران به خلاطه ملات ساز، بتونیر و میکسر بتن یا همزمن بتن و بلندر نیز می گویند. با توجه به تنوع بسیار بالا در این تجهیزات، لازم است بر اساس نوع پروژه و مقدار بتن مورد نیاز و همچنین بودجه مورد نظر یکی از بهترین گزینه ها را تهیه و استفاده نمایید.

انواع خلاطه و کاربرد آنها

خلاطه یا بتونیر وینچ دار که در برخی مواقع به میکسر بتن نیز معروف می باشد، یکی از تجهیزات به کار رفته برای فعالیت های عمرانی بوده و عمل تولید بتن را انجام می دهد. خلاطه های به کار رفته در هر یک از پروژه های ساختمانی یا عمرانی با هم متفاوت می باشند که این تفاوت ها نه تنها از نظر ظاهری بوده، بلکه از نظر ظرفیت نیز با هم فرق دارند.

انواع خلاطه

خلاطه (بتونیر وینچ دار) را می توان بر اساس فاکتورهای مختلف دسته بندی کرد که هر یک دارای ویژگی های خاصی هستند. از جمله دسته بندی های انواع خلاطه می توان به موارد زیر اشاره نمود:

 بر اساس شکل ظاهری

با توجه به اینکه بدنه بتونیر یا ملات ساز در اغلب مواقع فلزی می باشد، در نتیجه وزن آن سنگین خواهد بود. علاوه براین، در پروژه های ساختمانی و عمرانی ممکن است در طول روز نیاز به تغییر مکان خلاطه ها باشد. لذا در طراحی و ساخت خلاطه به این مسئله توجه داشته و آنها را در دو نوع دو چرخ و جهار چرخ تولید می کنند. نوع دو چرخ خلاطه ها دارای دو دسته است که توسط نیروی انسانی حرکت داده شده و دستگاه بر روی چرخ ها حرکت می کند. به منظور سهولت در جا به جایی خلاطه های بزرگ با ظرفیت بالا از چهار چرخ استفاده می گردد.

بر اساس نوع موتور

با توجه به اینکه در انجام پروژه های عمرانی دسترسی به انرژی برق در بسیاری از مواقع امکان پذیر نمی باشد، لذا موتور خلاطه ها در سه نوع برقی، بنزینی و دیزلی در نظر گرفته میشود. نوع برقی یا الکتروموتور قدرت بالایی داشته و مصرف انرژی در آن بیشتر از دو مورد دیگر می باشد. در مقابل، خلاطه های دیزلی دارای توان و قدرت بالایی می باشد و گزینه ای مناسب برای محیط هایی است که دسترسی به انرژی برق در آنها امکان پذیر نیست.

بر اساس نحوه حرکت دیگ

یکی از اصلی ترین معیارهای دسته بندی انواع خلاطه، نحوه به چرخش درآمدن دیگ آن ها می باشد. به عبارت دیگر، نحوه انتقال انرژی و نیرو از موتور دستگاه به دیگ در بتونیرهای مختلف با هم متفاوت است و بر همین اساس می توان آنها را در دو گروه کلی زیر قرار داد:

دنده زیر

در این نوع بتونیر چرخ دنده هایی در زیر دیگ نصب شده و انرژی موتور به این دنده ها منتقل شده و با چرخش خود منجر به حرکت دیگ می گردند. در اغلب مواقع خلاطه ها با ظرفیت کم و متوسط به صورت دنده زیر تولید و طراحی می گردند.

خلاطه-کدکالا

 

 

دنده دور

بر روی دیگ این نوع ملات ساز، چرخ دنده فلزی نصب می گردد که با انرژی موتور حرکت نموده و باعث چرخش دیگ خواهد شد. خلاطه های دنده دور بخاطر صدای زیادی که دارند، نسبت به نوع دنده زیر کاربرد کمتری داشته و البته از نظر فیمت ارزان تر هستند.

رولیک لاستیک فشرده

خلاطه ها با ظرفیت زیاد دارای دیگ بزرگی بوده و به همین خاطر قرار دادن دنده در زیر آنها نمی تواند به صورت موثر منجر به حرکت دیگ گردد. در طراحی این نوع بتونیر از ۴ غلتک لاستیکی استفاده میشود که زیر نوار فلزی نصب شده روی دیگ قرار گرفته اند.

بر اساس ظرفیت

همان طور که در طول متن اشاره شد، هر یک از خلاطه ها دارای ظرفیت متفاوتی بوده و بر اساس نوع پروژه عمرانی می توان گزینه مناسب را انتخاب نمود. از رایج ترین انواع خلاطه بر اساس ظرفیت دیگ آنها می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:

۱۲۰ لیتری:

بیشت در محیط های آزمایشگاهی کاربرد داشته و به صورت یک چرخ بوده و در نوع دنده دور قرار میگیرد.

۳۰۰ لیتری:

گزینه مناسبی برای پروژه های ساختمانی کوچک می باشد و در دو نوع دو چرخ و چهار چرخ تولید می گردد. این نوع بتونیر در دو نوع دنده دور و دنده زیر موجود بوده و بارگیری مصالح آن به صورت دستی انجام میشود.

۴۰۰ لیتری:

ظرفیت دیگ این نوع میکسر بتن ۳۵۰ لیتر بوده و در دو نوع دنده دور و دنده زیر تولید و طراحی می گردند. موتور خلاطه ۴۰۰ لیتری برقی، دیزلی و بنزینی می باشد.

۵۰۰ لیتری:

گزینه مناسبی برای پروژه هی ساختمانی نسبتا بزرگ می باشد و دارای موتور برقی، بنزینی و دیزلی است. بارگیری در این نوع بتونیر با باکت هیدرولیکی انجام میشود.

۷۵۰ لیتری:

این گروه از میکسرهای بتن دارای دو موتور با قدرت ۱۰ و ۱۳ اسب بخار بوده و در گروه بتونیرهای رولیک لاستیک فشرده دو چره و چهار چرخ قرار دارند.

۱۰۰۰ لیتری:

دارای دو موتور با قدرت ۱۳ و ۱۵ اسب بخار بوده و مکانیزم بارگیری در آنها باکت هیدرولیکی می باشد. این نوع خلاطه برای پروژه های عمرانی بزرگ استفاده می گردد و گردش دیگ توسط رولیک لاستیک فشرده انجام میشود.

قیمت انواع خلاطه

مانند سایر تجهیزات مورد استفاده از پروژه های ساختمانی و عمرانی، قیمت خلاطه نیز بر اساس فاکتورهای مختلف متفاوت می باشد. برای تعیین قیمت این تجهیزات فاکتورهایی از قبیل ظرفیت دیگ، نوع موتور، قدرت موتور، جنس بدنه، مکانیزم گردش دیگ و غیره در نظر گرفته میشود.

فروش انواع ملات ساز و خلاطه

گروه کد کالا ارائه دهنده انواع خلاطه در سایز و ظرفیت های مختلف می باشد که همگی در بالاترین کیفیت طراحی و تولید می گردند.

راهنمای خرید کالا و سرویس های مختلف...
ما را در سایت راهنمای خرید کالا و سرویس های مختلف دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Assistant Buyer assistantbuyer بازدید : 127 تاريخ : سه شنبه 20 آبان 1399 ساعت: 21:23