بتونیر

ساخت وبلاگ

خرید بتونیر

افرادی که در حوزه صنعتی و ساختمانی فعالیت دارد با بتونیر و کارکرد آن آشنا هستند.امروزه با وجود درگیری های مختلف روزانه افراد حتی دستگاه های سنگین را هم میتوان آنلاین خریداری کرد . این کار نظم و سرعت زیادی را در پروسه انجام پروژه برای مهندسان ایجاد می نماید.

در این مقاله برای افراد ناآشنا با بتونبر ابتداعا به معرفی آن و انواعش می پردازیم .سپس فروشگاه اینترنتی کد کالا را به شما جهت خرید انواع ماشین آلات سنگین ساختمانی معرفی خواهیم کرد.

بتونیر چیست؟

به تجهیزاتی که در آنها مقادیر مشخص از شن، ماسه، سیمان و آب و سنگ با هم مخلوط شده و در نهایت بتن را به عنوان خروجی تحویل می دهد اصطلاحا میکسر بتن یا بتونیر گفته میشود. این تجهیزات شامل موتور و دیگ می باشند که انرژی مورد نیاز برای به حرکت درآمدن دیگ توسط موتورهای بنزینی یا دیزلی و برقی تامین می گردد. میکسر بتنی یا خلاطه دارای تنوع بالایی بوده و با توجه به نوع پروژه و مقدار بتن مورد نیاز در زمان می توان گزینه های مناسب را انتخاب نمود. برخلاف نام این تجهیزات، از این نوع میکسرهای صنعتی نه تنها برای تهیه بتن ، بلکه برای مخلوط کردن و هم زدن سایر ترکیبات صنعتی نیز استفاده میشود و با توجه به ظرفیت دیگ آنها در دو نوع آزمایشگاهی و پروژه ای قابل تولید هستند.

 

انواع بتونیر

بر اساس نحوه کار

در یک دسته بندی کلی می توان میکسرهای بتنی را در دو گروه قرار داد که شامل میکسرهای پیوسته و دسته ای می باشند و با هم کاملا متفاوت هستند. به طوریکه در بتونیرهای دسته ای، بر اساس زمان و نیاز پروژه فرآیند تولید بتن انجام شده و بعد از آن عملیات متوقف می گردد. در صورتیکه در بتونیرهای پیوسته به صورت مداوم و بدون توقف بتن تولید و تخلیه میشود و گزینه ای مناسب برای پروژه های بزرگ عمرانی خواهد بود. علاوه بر این موارد می توان این تجهیزات را بر اساس فاکتورهای دیگری از قبیل ظرفیت، نوع موتور و شیوه حرکت دیگ نیز تقسیم بندی نمود.

بر اساس گنجایش

ظرفیت و گنجایش دیگ هر یک از بتونیرها متفاوت بوده و با توجه به نوع پروژه و میزان بزرگی آن می توان گزینه هایی مناسب را انتخاب و خریداری نمود. رایج ترین و پرکاربردترین انواع بتونیر عبارتند از:

بتونیر-کدکالا

 

میکسر بتنی ۱۲۰ لیتری

کوچکترین نوع بتونیر بوده که بیشتر در محیط های آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرد. ظرفیت مفید بارگیری این نوع خلاطه ۹۰ لیتر بوده و برای فعالیت به موتوری با قدرت یک اسب بخار نیاز دارد. همچنین لازم به ذکر است که بارگیری از این دستگاه به صورت دستی و توسط اپراتور انسانی انجام میشود.

بتونیر ۳۰۰ لیتری

میکسر بتنی لیتری از دیگر انواع بتونیر می باشد که ظرفیت مفید آن ۲۵۰ لیتر است و دارای موتورهای دیزلی یا بنزینی و الکتروموتور با قدرت ۳ اسب بخار می باشد. این نوع خلاطه گزینه بسیار مناسبی برای پروژه های ساختمانی بوده که بارگیری از آن توسط اپراتور انسانی صورت می گیرد. لازم به ذکر است که بتونیرهای ۳۰۰ لیتری در دو نوع دو چرخ و چهار چرخ قابل تولید هستند.

بتونیر برقی-کدکالا

 

بتونیر ۴۰۰ لیتری

همان طور که از نام این گروه از میکسرهای بتن مشخص است، ظرفیت آن ۴۰۰ لیتر بوده که ۳۵۰ لیتر ظرفیت مفید بارگیری دارد. از مهم ترین ویژگی های این نوع خلاطه می توان به بهره مندی از موتور دیزلی، بنزینی و الکتروموتور با قدرت ۵٫۵ اسب بخار اشاره نمود. علاوه براین، بارگیری از این دستگاه به صورت دستی انجام شده و برای جا به جایی آسان آن به صورت چهار چرخ تولید میشود.

بتونیر ۵۰۰ و ۷۵۰ لیتری

این دو نوع بتونیر دارای ظرفیت بسیار بالایی بوده و به ترتیب در گروه بتونیرهای نیمه هیدرولیک و هیدرولیکی قرار میگیرند. بارگیری از این دو نوع میکسر بتن توسط باکت هیدرولیکی انجام شده و از نظر قدرت موتور با هم متفاوت هستند. بتونیرهای ۵۰۰ لیتری با موتورهایی با قدرت ۵٫۵ و ۷٫۷ و نوع ۷۵۰ لیتری با موتورهای ۱۰ تا ۱۳ اسب بخار حرکت می کنند. همچنین لازم به ذکر است که بتونیرهای ۵۰۰ لیتری در گروه دنده دور و دنده زیر قرار گرفته و نوع ۷۵۰ لیتری دارای رولیک لاستیک فشرده می باشد.

انواع بتونیر بر اساس شیوه حرکت دیگ

از دیگر فاکتورهایی که می توان بر اساس آنها بتونیرها را تقسیم بندی کرد، شیوه به حرکت درآمدن دیگ آنها می باشد. بر همین اساس می توان به انواع زیر اشاره نمود:

 دنده زیر

در این نوع میکسر بتنی برای انتقال نیرو از موتور به دیگ و به حرکت در آوردن آن، دنده هایی در زیر دیگ قرار گرفته اند و به همین خاطر به دنده زیر معروف هستند. این ساختار برای بتونیرهای ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰ لیتری به کاربرده میشوند.

بتونیر دنده دور

برخلاف نوع دنده زیر، در این نوع خلاطه دنده هایی در اطراف دیگ تعبیه میشود تا با انرژی منتقل شده توسط موتور در نهایت باعث چرخش دیگ گردند. بتونیرهای ۱۲۰ لیتری و ۳۰۰، ۴۰۰ و ۵۰۰ لیتری را می توان در نوع دنده دور نیز قرار داد.

رولیک لاستیک فشرده

در میکسرهای بتنی که ظرفیت بالایی دارند و به چرخش درآمدن دیگ در آنها نیاز به انرژی زیادی دارد، ۴ رول لاستیکی زیر حلقه نصب شده روی دیگ قرار میگیرد. در بتونیرهای ۷۵۰ و ۱۰۰۰ لیتری مکانیزم حرکت دیگ استفاده از رولیک لاستیک فشرده می باشد.

بتونیر-کدکالا

 

انواع بتونیر بر اساس نوع موتور

در ساختار کلی میکسرهای بتنی بدنه، دیگ، دنده، موتور و چرخ از اصلی ترین اجزا می باشند. موتور به کار رفته در این تجهیزات انرژی مورد نیاز برای چرخش دیگ را فراهم می کند که این موتورها خود در دسته بندی های متعدد قرار می گیرند. از رایج ترین انواع بتونیر بر اساس نوع موتور می توان به گزینه های زیر اشاره نمود:

  • بتونیر الکتروموتور
  • بتونیر موتور دیزلی
  • بتونیر موتور بنزینی

در نوع الکتروموتور انرژی دستگاه توسط نیروی برق تامین شده و به همین خاطر تنها در شرایطی می توان از آن استفاده نمود که در محل اجرای پروژه در دسترسی به برق محدودیتی وجود نداشته باشد. در محیط هایی که با محدودیت دسترسی به برق مواجه هستید، دو نوع موتور بنزینی و دیزلی می تواند گزینه مناسبی باشد.

فروش انواع بتونیر در فروشگاه کدکالا

فروشگاه اینترنتی کدکالا فروشنده و ارائه دهنده انواع بتونیر در ظرفیت های مختلف می باشد که با توجه به جنس به کار رفته برای بدنه این تجهیزات، دارای استحکام بسیار بالایی در برابر ضربه می باشند.در فروشگاه کدکالا انواع ماشین آلات سنگین ساختمانی از جمله بالابر ساختمانی ، انواع کمپرسوربادی ، خلاطه و … را میتوان خریداری نمود.

راهنمای خرید کالا و سرویس های مختلف...
ما را در سایت راهنمای خرید کالا و سرویس های مختلف دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Assistant Buyer assistantbuyer بازدید : 140 تاريخ : سه شنبه 20 آبان 1399 ساعت: 21:24